Hari Ulangtahun Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

My SOFEA ZARA

Lilypie First Birthday tickers

Friday, 28 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS



KEMPEN ! KEMPEN ! Bukan time pilihanraya je kita kena berkempen tau, tp bila dah join dunia blogging ni pun ade kempen jugak... Shayerr ni pendatang baru dlm dunia blogging ni... Tujuan asal menceburi dunia blogging ni sbbnya sy nak abadikan pengalaman sy sewaktu hamil & nak kumpul info mane2 yg patut... Tp bila dah buat blog ni rasa mcm best la pulak ... EHEHE. So, sy dgn bersemangatnya nak join kempen nih utk menambahkan kenalan... Sape nak join boleh klik banner. Sekian, terima kasih.  theee... He he ... ade ke org nak follow blog comot sy ni ? 

14 comments:

  1. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  2. Ello..Saya da follow blog awk. Harap dpt follow & like fanpage sy..Dari kempen yg sama nih.. :)

    di www.alkhattabbatik.blogspot.com.

    Kalau ada yg berkenan di hati, leh gak beli Batik online di alkhattab batik :)

    TQ

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    ReplyDelete
  4. sy dtg dri kempen yg same.. sy folo awak... jemput2 lah ke blog sy pulak ye.. same2 kite bkempen

    ReplyDelete
  5. salam..datang dr segmen yg sama..salam perkenalan..dah follow

    ReplyDelete
  6. ASSALAMUALAIKUM...

    SELAMAT BERKENALAN SEMUA...

    Time kasih sbb sudi follow blog sy yg comot ni..

    Sy dah follow blog korg semua... Mmg best sbb dapat ramai kenalan baru :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  8. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  9. Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Muhammad Faris 'Azim…Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  10. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  12. ws.... selamat berkenalan...

    belum terlambat la, bila2 masa pon kita boleh jd rakan maya :)

    ReplyDelete
  13. follow sini..selamat berkenalan

    ReplyDelete